Hyvä vai paha leipä
Mä söin vielä pari vuotta sitten pelkkää pullamössö-vaaleeta leipää. Enkä tajunnu ees mitä syön. En ees aatellu. Eihän siinä mitään ravintoarvoja oo.Nyt on asiat onneksi toisin, onneks mä koin sen sysäyksen ja aloin haluta terveellisempiä elämäntapoja.
Kun mä syön leipää, syön realia. Jos se on kotoa loppu, niin hapankorppua tai teen itse. Aika harvon tulee muuta syötyä enää. Jos jotain, niin sitten sellasta miellään, missä ei oo eetä. Lisäaineita ja paranteita. Ku ne on ihan turhia, eikä niistä saa ravintoa. Mä haluan kohdella mun kehoa mahdollisimman hyvin, ja auttaa sitä voimaan hyvin.
Teen leipää usein itse, erilaisia leseitä, hiutaleita, ja siemeniä tulee silloin käytettyä aika reippaasti, vehnäjauhoja en laita, korvaan milloin milläkin, mutta koitan sitten käyttää mahd.ravintorikkaita aineksia.
Pataleivästä on tullut mun suosikki viimeaikoina tehä ite.
On kuulkaas helppoo, sekotetaan aineet illalla, aamulla kipataan kulho ja uuniin vaan. Itse työvaiheet kestää ehkä noin 5min.
Ja ihan mielettömän hyvää!
Ohje http://voitolla.blogspot.fi/p/leivontaa.html
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tervetuloa kommeintoimaan/ kyselemään/ antamaan palautetta, ja ennenkaikkea OSALLISTUMAAN :D